hits

En XL dag for en XL dame ...

Åh for en dag dette har vært. Endelig fikk jeg en helt alminnelig dag hvor jeg gjorde akkurat det jeg ville. Vel og merke med tilpasninger til samboeren som trenger litt ekstra bistand nå og da siden han har hatt hjerneblødning. 

Torsdag skal jeg til Bergen og være borte et helt døgn - woohee - i tillegg er det liksom atte en bursdag rett rundt hjørnet. Det er vist nok ei som fyller et halvt hundre år eller noe. Uansett - jeg trenge noe nytt. Nå har jeg subbet rundt i de gamle og litt for små klærne mine i snart 2 år og jeg VIL for en gangs skyld så ordentlig ut. Ikke bare ordentlig - men jeg har lyst til å se ut som MEG. Jeg har lyst til å forsøke å finne igjen hun som jeg var så glad i før Vidar ble syk - og se om jeg har et lite snev av det jeg kaller velkledd og kult. 

Så jeg satte nesa mot Jessheim og dro på Shopping. Det ente med to bukser fra Zizzy, to bomberjakker (som var såååå kule), en blondetopp og en blomstrette topp som kan brukes til fint og en cherise strikkejakke. Jeg må innrømme at jeg var litt flau da jeg også dro opp fra handleposen ei veske og et par solbriller - DET trengte jeg strengt tatt ikke - men a girl gotta have what a girl gotta have. Jeg er SÅ fornøyd og for første gang på 2 år gleder jeg meg til å kle på meg nye klær - som jeg føler meg fin i. 

På et innfall snublet jeg innom en neglesalong og kom ut med nye negler også - juuuubel <3 

Deretter ble det deilig middag i en fei - tro det eller ei - det tok ikke mange minuttene: Cajun kylling på en seng av spinatstuing, fløtegratinerte poteter til Vidar og kokosmelk stuede kidney bønner til meg. Anbefales på det aller sterkeste - superdigg middag og det meste gjør seg selv. Kyllingen ble kjøpt ferdig stekt på Rema. 


 

Etter middag ble det en kjapp runde ut og kjøpe ny segn/sofa til verandaen - hvit smijernsseng. Det har jeg også ønsket meg i flere år og den skal jeg snorke høylytt i om et par måneder - etter middag - godt pakket inn i myggnetting og gjerne med ei lydbok på øret. Den beste middagshvilen ever - er den du tar ute i hagen. GLEDE <3 At senga bare kostet meg 200 kr gjorde absolutt dagen til den beste. Jeg har litt arbeid med å få den satt sammen - men det haster ikke. Jeg må male veggen der den skal stå først og DET er et månedsprosjekt i seg selv. - siden jeg bare maler en halv kvadratmeter om gangen. 


 

NÅ skal vi ut og gå den daglige turen - jeg må jo lufte gubben litt :) 

Kanskje kommer det noen bilder av klærne jeg kjøpte ved en senere anledning :) 

Ha den beste mandagkveld - jeg føler meg i allfla toppers :)

 

Bloggen kan du også følge på facebook om du vil :) 

 

 

 

 

#LHL #LFS #hjerneslag #pårørende #neglelakk #gellack #bomberjakke #seng #spinat #kylling #bønnestuing

6 kommentarer

mallows

03.04.2017 kl.20:48

stillig

blackbirdsinging

03.04.2017 kl.21:13

mallows: tusen takk :)

Nora Piscopo

03.04.2017 kl.21:11

Så flotte negler!

blackbirdsinging

03.04.2017 kl.21:13

Nora Piscopo: Tusen takk :) Jeg som alltid hadde kjempefine negler før og nå glemmer jeg dem helt. Men nå skal de bli andre boller - heretter skal jeg begynne å ta tid for meg selv også :) Ha en kjempefin kveld Nora .)

Iren

03.04.2017 kl.22:34

Kul farge på neglene! Å litt shopping er aldri feil! Du må legge ut outfit bildet, jeg vil se :D Klem

blackbirdsinging

03.04.2017 kl.22:37

Iren: Takk :) Kanskje jeg kan få tatt noen gode bilder i Bergen :)

Skriv en ny kommentar

blackbirdsinging

blackbirdsinging

50, Nes i Akershus

Foredragsholder og brannfakkelkaster ... Samboer med Vidar som fikk en hjerneblødning 6 mnd etter vår første date, 51 år gammel. Om denne uvanlige kjærlighetshistorien - mestring tross alt - kampen for verdighet og den iboende muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv. Om ords betydning og om å bære det ubærlige. Ærlig og tankefull - tett fulgt av latter, humor og en uvanlig stor porsjon livsglede. Midt i det hele forsøker både jeg og Vidar å finne tilbake til dem vi var før alt skjedde - eller å finne opp oss selv på nytt - for hjerneblødningen har endret oss begge. Vårt liv akkurat slik vi opplever det - gjennom mine tastetrykk. Vidar er alltid ved min side når jeg skriver og godkjenner alt som offentliggjøres. Sist, men ikke minst, så har vi nesten mistet hverandre - så vi elsker intenst :)

Kategorier

Arkiv