hits

Den sunneste usunne frokosten ...

Det nærmer seg slutten på min "pårørende ferie" og selvsagt er det først nå jeg virkelig har kommet i hvilemodus.

Det tok faktisk to uker før kroppen min forsto at den endelig kunne sove - og så har det tatt enda to uker til før hodet fulgte etter og kaoset mellom ørene roet seg.

I natt sov jeg ikke så godt så jeg kjente på frustrasjonen når jeg våknet etter bare 4 timers søvn - fremdeles trøtt og med en kropp som verket (grunnen til at jeg våknet). Men så slo det meg ... jeg KAN faktisk bare gjøre som jeg vil. Her er det ingen som behøver meg akkurat nå - så hvorfor ikke bare slå ut håret og ta skikkelig fri??

Utenfor hører jeg morgenrushet dure forbi på veien og det har lysnet litt bak gardinen - men hva gjør jeg?? Jo jeg tusler ned på kjøkkenet og brygger meg en stor kopp kakao - stapper i meg et par Ibux underveis - og så popper jeg popcorn!! Deretter tasser jeg tilbake i senga og setter meg godt tilrette med popcorn, kakao og Netflix - planen er å mumse godsaker og synke lenger og lenger ned i senga etterhvert som ibuxen begynner å virke. Om jeg sovner og våkner kl 13 - so what!?!

Jeg savner kjæresten min - og snart er han hjemme igjen etter oppholdet på Sunnaas. I mellomtiden tror jeg faktisk at det er HELT sunt å være skikkelig usunn.

Ha en nydelig dag folkens :)

#popcorn #kakao #melkefri #healthylifestyle #restitusjon #nytelse #etskrittomgangen #zzz

8 kommentarer

Elisabeth

12.10.2017 kl.09:33

Det er så deilig å kunne gjøre slike ting en gang i blant! Kos deg :)

blackbirdsinging

12.10.2017 kl.13:29

Elisabeth: Kjempeherlig å bare stenge verden og den "normale" rytmen ute litt ja:) Ha en flott dag!

Marit

12.10.2017 kl.09:56

Håper ibuxen funka! Jeg er ikke flink til å gjøre slike ting, enda jeg har anledning til det. Tror jeg burde gått på et kurs for å lære å slappe av. God bedring. Håper dagen blir fin.

blackbirdsinging

12.10.2017 kl.13:30

Marit: Å hvile skikkelig er en kunst sies det:) Det er bare å gi litt mer faen ... hehe ... Herlig å kjenne at dette funker. Ha en flott dag <3

Eline

12.10.2017 kl.10:00

Så du ligger til opplading? 😊 Kos deg.

blackbirdsinging

12.10.2017 kl.13:32

Eline: Her ligger man til lading ja ... hihi ... Det trengs når man har en sånn samboer som jeg har:) Ha en flott dag:)

kaarstad

12.10.2017 kl.12:05

det hørtes ut som en god plan, jeg kjørte min variant i går, rett ut i sofaen med en Freia plate i fanget. HEHE og hvor rart det høres ut, det var akkurat hva jeg trengte.

blackbirdsinging

12.10.2017 kl.13:33

kaarstad: Sånn skal det gjøres vet du! Bare å nyte!

Skriv en ny kommentar

blackbirdsinging

blackbirdsinging

50, Nes i Akershus

Foredragsholder og brannfakkelkaster ... Samboer med Vidar som fikk en hjerneblødning 6 mnd etter vår første date, 51 år gammel. Om denne uvanlige kjærlighetshistorien - mestring tross alt - kampen for verdighet og den iboende muligheten til å bli den beste utgaven av seg selv. Om ords betydning og om å bære det ubærlige. Ærlig og tankefull - tett fulgt av latter, humor og en uvanlig stor porsjon livsglede. Midt i det hele forsøker både jeg og Vidar å finne tilbake til dem vi var før alt skjedde - eller å finne opp oss selv på nytt - for hjerneblødningen har endret oss begge. Vårt liv akkurat slik vi opplever det - gjennom mine tastetrykk. Vidar er alltid ved min side når jeg skriver og godkjenner alt som offentliggjøres. Sist, men ikke minst, så har vi nesten mistet hverandre - så vi elsker intenst :)

Kategorier

Arkiv