Midt i forelskelsen … rammet, men ikke slått …

Etter flere år alene møtte jeg Vidar og ble trollbundet av denne mannen med alle sine Ja Holdninger og engasjement. “Denne mannen vil kunne tilføre meg så mye godt og bidra til å gi meg et godt og aktivt liv” fortalte jeg til vennene mine😊 Heftigt og begeistret var det og vi bestemte oss for å satse på hverandre💕 Vi fikk 6 mnd og 8 dager sammen før slaget kom😔 Midt i forelskelsen gikk kjæresten min i stykker foran øynene mine… Jeg kjenner fremdeles hvordan bena mine svikter under meg når jeg tenker på det øyeblikket det skjedde. Vidar fikk en stor og alvorlig hjerneblødning.


November 2015: Så ligger jeg her i natten og savner ham, grubler på skjebnen og alt som har hendt … og oppdager at nå har kjæresten min vært på sykehus mer enn halvparten av tiden vi har vært sammen. Og dette til tross, samt det faktum at han glemte både meg og vår historie og måtte “finne meg igjen”, som han sier, etter at han kom ut av koma. Så har vi bare blitt tettere som par og mer forelsket enn vi var😊💕 Han husker dem ikke, men det har vært øyeblikk mellom oss i denne perioden som jeg bare trodde eksisterte på Hollywood lerret. Fantastiske og uendelig smertefulle på samme tid. Det begynner å gå opp for meg at vi har en helt unik kjærlighets historie å fortelle😊💕💖 – tross alt!

I dag er Vidar hjemme hos meg igjen, les gjerne andre innlegg og følg oss på veien 🙂

#kjærlighet #hjerneslag #

2 kommentarer
  1. Hei! Det blir spennende å følge bloggen din å lese hele historien. Har jo fulgt dokke på Facebook men så det grøfste vet man jo. Du er utrolig sterk som fortsatt står ved hans side, mange ville nok trekt seg fra et slikt liv 😉 Heier på dokke 😉 Klem Fra Sølvi H Silnes

  2. Tusen takk Sølvi 🙂
   Det er mye å fortelle så det kan ta litt tid før du har hele historien. Men det kommer litt om litt.
   Sterk er jeg kanskje ikke…men seig…haha 🙂 Uansett, takk for gode ord. Jeg tar det til meg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg