Vi kan vel alltids leke litt …

Vi går “all in”. Er det party så er det party. En “liten” hjerneblødning stopper ikke oss. 

Det er en del ting som er vanskelig for oss å være med på etter at Vidar ble syk, men Gøy kan vi ha det 🙂 Så når vi blir invitert på halloween party så er vi selvsagt med på det. Det første som slo meg var at dette kanskje kunne bli litt i meste laget. Har vi energi til dette? Når alt kommer til alt så handler også dette om prioriteringer. Vi måtte legge til rette for suksess. Så vet vi at vi skal bort i helgen, ikke bare en gang, men to (et familieselskap smatt inn samme helg) og vi må planlegge deretter. Kostymene måtte være enkle, billige og akkurat kreative nok til at vi kunne få oss en god latter. Det skal jo være GØY! Det satt litt langt inne i min kreative hjerne å akseptere at jeg måtte tone ned ønsket om å bare kaste meg inn i en kostyme/sminke orgie. Ønsket om å toppe sminken fra forrige fest var stor og i fjor fikk vi ikke vært med siden Vidar var dårlig. MEN … altså … vi må prioritere. 


Halloween for to år siden – singel og klar for kjærligheten. Lite ante jeg at Vidar var rett rundt hjørnet <3 

Siden vi visste at lørdag og søndag kom til å bli “ut på tur, fest, overnatting, ut på tur, selskap” så startet vi helgen med hvile. Vi har ikke all verdens overskudd noen av oss etter det siste halvannet årets begivenheter. Etter en god og lang frokost lørdag morgen – gikk vi og la oss igjen. To timer senere var vi i gang. Dusj, sminke, påkledning og litt enkel middagsmat tar ca tre timer hos oss. Vidar brukte mine klær og jeg hans – billig og greit. Heldigvis hadde verken jeg eller Vidar noe særlig hår som måtte fikses…haha Han fikk på en parykk og jeg dro på meg bikerskinnlua over vått hår. – DONE!!!


Presenterer: Kjartan & Hildur

Vidar ble jo “instant” dame – himmel og hav så søt han ble…haha… og rollen gikk han inn i med liv og lyst. Hildur var født. Selv syntes jeg ikke helt jeg fikk det til, det er vanskelig å få frem de maskuline trekkene. Men så tok vi en selfie – og holdt på å le oss ihjel – dermed var Kjartan også født. Himmel og hav for en forvandling. Vel inne i den lite iøyenfallende bilen vår (Pitteliten Smart bil) går det opp for oss at tanken nesten er tom – hyyyyyl. Vi skal kjøre i halvannen time og jeg må innrømme at jeg er lite lysten til å stoppe på bensinstasjon i disse klærne. Så vi kjørte på, vel fremme hadde vi 1,5 liter igjen på tanken .. Phju!!! (takk Gud for at vi ikke gikk bensintom). Når vi kommer frem til festen parkerer jeg utenfor døren for å hjelpe Vidar … ehhh.. Hildur ut. Min søster kommer ut for å ta oss i mot – og kjenner oss ikke igjen..HAHAHA. 


Hildur er på flørter’n – Kjartan var kanskje ikke helt forberedt …


Åffer snakker Hildur med han der andre fyren’a ???? *grynt*


BINGO !!!

Det blir en aldeles fantastisk kveld med godt humør og masse latter. Hildur og Kjartan finner hverandre etterhvert selv om Kjartan på sin lite følsomme måte forsøkte seg på Hildur fra starten av. Hildur var litt “hard to get”. Men … Kjartan hadde nok noen sjarmør trekk i ermet for han vant Hildurs hjerte <3

Det er mye vi ikke kan – men GØY har vi aldri tenkt å slutte med 🙂

#LHL #hjerneslag #halloween #kostyme #makeup #party #pårørende

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg