Ingen unnskyldning … og ny milepæl …

Ja det måtte vel skje før eller siden – Vidar har "rappa" pcen min. Etter at vi bestemte at tiden var moden for å få ham tilbake inn i sosiale media og opprettet ny Facebook profil til ham – har pcen vært utenfor min rekkevidde. Jeg klager ikke for jeg synes det er sykt gøy å se iveren han har hver gang det kommer en melding eller ny venn. Nå er det to år siden hjerneblødningen så dette var på høy tid:)

Jeg kompenserer med å ligge i stabilt sideleie på sofaen og bedriver filmmaraton på Netflix. Ellers har vi nå bestemt oss for at vi SKAL ut og gå to ganger for dag – selv om det regner. Vi klarte det i alle fall i dag selv om Vidar bare klarte ca 400 meter på den siste turen. Men tur er tur – ingen unnskyldning !!!

Siden Vidar har okkupert pcen så må jeg skrive blogg med pekefingeren på mobil – og derfor blir lengden på innlegget deretter.

Med andre ord er alt vel i heimen og vi har nådd en ny milepæl – VIDAR er på face !!!

Jeg hadde blitt veldig glad om dere ville feire dette sammen med oss og gå inn på bloggens Facebook side og overdrysse dette innlegget med hjerter her:

Blackbirdsinging På Facebook <3

Riktig god pinse til dere alle 🙂

#LHL #hjerneblødning #pårørende #regnvær #utpåtur

2 kommentarer
  1. Så bra med enda mer fremgang! Og dere er utrolig flinke som kommer dere ut 2 ganger om dagen. Lengden på turen er jo ikke så viktig, bare man beveger seg og kjenner på den friske luften.
   Heia dere 🙂

  2. Mona: Takk Mona <3 Ja det viktigste er jo bare å komme seg ut og å implementere en sans for å tråkke over dørstokken, samme hva. Om det er regn eller sol, om vi er slitne eller ei så går vi ut av huset en liten tur. Alle monner drar - og man føler seg mye bedre etterpå uansett 🙂 Ha en flott siste pinsedag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg