La oss grave frem syklisten igjen ….

Jeg har alltid visst at Vidar hadde vært aktiv syklist, men aldri noen sinne sett ham på sykkelen før han fikk hjerneslag for 2 år siden. Tiden strakk ikke til i vårt korte kjæresteliv før alt ble snudd på hodet. Likevel er det noe jeg veldig gjerne trekker frem og skryter litt av  – for jeg er både stolt av og sjarmert av det faktum at kjæresten min har syklet Trondheim – Oslo 5 ganger. 

Om han noen sinne vil få god nok balanse til å sykle en normal sykkel igjen – gjenstår å se – men ingen ting er umulig. Vi har foreløpig søkt om å få en tandemsykkel med hjelpemotor så til neste sommer skal vi i alle fall på veien igjen. 

Så knakket det på døra her en formiddag. Både Vidar og jeg kikket storøyd på hverandre og var ikke helt sikret på om vi hadde hørt riktig. Banket det på døra VÅR?? Det er ikke ofte det skjer – med unntak av det daglige besøket fra hjemmesykepleien. Men det var riktig, det hadde banket på og der sto en fetter av Vidar med en Spinningsykkel. Kanskje han ville låne den?? Gjett om!! 

Tenk å være så generøs. Dette gikk rett i hjertet her i huset og gleden er STOR <3 Og så fikk jeg se kjæresten min tråkke opp på sykkelen:) Ikke fritt for at sommerfuglene gjorde en ekstra liten salto i magen her for det skjedde noe med kroppen og holdningen hans som jeg likte *blunk*. 

Dessverre så kan sykkelen brukes av begge så nå har jeg vel ingen unnskyldning for den dårlige kondisen lenger. Hvem vet? Kanskje sykler vi Trondheim Oslo på tandem i 2020 😉  Men nå skal jeg slutte å snakke før jeg lover noe jeg angrer på …

Klar ferdig kjør …. eller trå …

Hu Hei hvor det går …

Vidar bare blomstrer på sykkelen – ansiktsuttrykket sier vel sitt 🙂 Jeg driver å river veggen bak så den ser deretter ut.


Bjørn – vår gode samaritan <3 Selvsagt må han være med i bloggen – så lenge magen hans tar seg bra ut  – og det gjør den jo 😉

Tusen takk Bjørn <3

 

Bloggen har egen facebook side og du er velkommen til å følge den der. 

 

#LHL #LFS #NFS #afasi #hjerneslag #hjerneblødning #pårørende #denstorestyrkeprøven #trondheim #oslo #spinning #spinningsykkel #syklist #treningsglede #mestring #helse #psykologi #tandem #kondisjonstrening 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg