Vågal og leken på tur til Tromsø …

Jeg må innrømme at jeg hadde tvilen i magen da vi satte oss på flyet i retning av Tromsø forrige onsdag. Yr meldte om 6 grader og regn samtidig som vi var på vei til vår mest aktive ferie etter Vidars hjerneblødning for litt over 2 år siden. Det store spørsmålet var om energien ville holde – for oss begge – dette kunne bli i meste laget. Men billettene var i boks, betalt, og i Tromsø ventet gode venner på vår ankomst. 

Værgudene hadde helt tydelig kommunisert godt nok med metrologene for i det vi trakket ut av flyplassen slo 6 kalde og arktiske grader mot oss – her var det bare å tråkke på seg ullvangsokker og tykke gensere. Kort fortalt ble det et en litt kald ferie, men sola kom frem og vi fikk noen flotte dager. Jeg fikk oppleve midnattsolen for aller første gang og den var like fantastisk som jeg hadde tenkt det ville være. Vi kjørte mange, mange mil i leid bil og fikk sett mye flott natur – med Sommarøya som absolutt høydepunkt. De andre vil vel kanskje si at det var like flott på toppen av fjellet og fjellheisen – selv holdt jeg meg langt unna kanten av utsiktspunktet og pustet med magen så godt jeg kunne når høydeskrekken satte inn. Høyder er definitivt ikke noe for meg. Vidar derimot syntes det var flott. 

Reinsdyr fikk vi sett i fleng og mitt aller første møte med en vill og sprell levende oter er også gjennomført. Bildet av oteren kan jeg derimot ikke vise frem – da jeg i forfjamselsen klarte å ta et bilde av høyre bukslår i stedenfor av oteren. 

Vi var slitne både mens vi var på tur og når vi kom hjem – men vi hadde gode venner rundt oss som forsto at vi behøvde en 11 timers natt og en hvil midt på dagen. På den måten fikk vi overskudd til både noen øl på Rorbua og noen morsomme bilder her og der. En middag på Skarvens biffhus ble det også – mums – og vi avsluttet turen med en helt himmelsk klippfisk middag på Emmas Drømmekjøkken. 

Hvor fantastisk er ikke dette – naturen serverte førsteklasses inntrykk. En drøm for en fotogærning som meg. 

Turen må jo bli god når man er sammen med så glade folk – leken og det morsomme sitter løst. 

 

Tusen takk for oss  – vi kommer garantert igjen <3

 

Vil du følge oss videre finner du bloggen min også på facebook – velkommen inn som følger. 

 

#LHL #LFS #NFS #hjerneslag #hjerneblødning #ferie #arktiskferie #arktis #sommarøy #kvaløya #troms #tromsø #fløyen #fjellheisen #reinsdyr #oter #midnattsol #godevenner #kjæresterpåtur

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg