Hjerneslag Stopper Ikke Meg …

Det har vært så hyggelig å se at selv om jeg har tatt ferie både fra hverdagen hjemme og bloggen så har det ruslet og gått med besøkende her inne hos meg hele tiden. DET varmer altså <3 Nå er vi hjemme i Norge igjen og skal forsøke å finne tilbake til en enda bedre hverdag enn den vi hadde før vi dro på ferie. 

Flyturen hjem er fantastisk og byr på noen tankevekkere der man reiser over de små landsbyene som klamrer seg fast høyt og bratt oppe i fjellene. Hvordan er livene der nede??

Jeg hadde egentlig planer om å fortsette å blogge litt i ferien, men der overvurderte jeg meg selv kraftig. Feriekomaen slo over meg med full kraft og jeg har bare fokusert på hvile og kos – og en og annen opplevelse. DET har virkelig både kroppen og hodet hatt behov for. Jeg har likevel postet en og annen liten film eller instagram pic på bloggens facebook side de siste tre ukene. Ta gjerne en liten titt innom der og se noen av høydepunktene fra ferien vår – du finner dem her.

Turen gikk i år som i fjor til ferieøya Lefkas i Hellas – vårt eget lille paradis.


Er det noe rart man glemmer å blogge?? Her rammes man forholdsvis raskt av havkoma og blir sittende og stirre utover det blå – eller plukker på en stein i sanden – enkel og sorgfri tilstedeværelse <3

Akkurat nå forsøker jeg å pakke ut og komme i orden etter turen – men jeg lover å skrive noen utfyllende reisebrev om ikke så lenge. Jeg har jo litt å fortelle – både om stedet, opplevelsene og om det å reise sammen med Vidar (kjæreste som har hatt hjerneblødning). Vi har uansett hatt med vårt nye motto i bagasjen – Hjerneslag Stopper Ikke Meg!!!

Nå er det hverdagene igjen her hos oss og jeg skal klippe av meg de alt for lange og sommerlige acryl neglene og brette opp ermene – har man hage så er det mye som må lukes etter 3 ukers slaraffenliv 🙂 

Gleder meg til å komme igang med bloggen igjen og har som alltid masse på hjertet. Nyt sommeren folkens – den er her<3

 

#LHL #LFS #NFS #afasi #hjerneslag #hjerneblødning #pårørende #pårørendehverdag #rehabilitering #stroke #strokesurvivorsneverquit #hjerneslagstopperikkemeg #ferie #HC #feriemedhandicapet #lefkas #lefkada #Nidri #Nidry #ving #thomascook #reisebrev #reise #opplevelse #sol #bad #strand #

 

 

4 kommentarer
  1. Tuuuuuusen takk for at dere deler deres historie. Tiø stoooor hjelp for meg og msnge andre i samme situasjon. Jeg fikk livet snudd opp ned 7/4-16. Levde tidligere et sunt og aktivt liv og var ikke i målgruppa for å gå hjerneslag 48 år gsmmel, gift og m tre barn.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg