Redd et liv i natt <3

Jeg trodde jeg hadde kommet over det – men i natt skjønner jeg at lyden av helikopteret og følelsene det utløser i meg kanskje aldri helt kommer til å slippe taket i meg.

Jeg var akkurat i ferd med å sovne da helikopteret sneiet hustaket og jeg hørte det gå ned for landing like i nærheten.

Pulsen slår umiddelbart opp i ørene mine og panikken, frykten og den enorme stillheten jeg opplevde den dagen slår inn over meg med full kraft. Minnet om hvordan jeg sto i det øsende regnværet og helikopteret forsvant over meg med kjæresten min. Usikkerheten og hastverket etter å følge etter – redselen for å miste ham. Vissheten om det forferdelige alvoret som plutselig omgav oss – hjelpesløsheten.

Så i natt når jeg står i det mørke soveromsvinduet mitt og ser helikopteret lande like i nærheten – så brister hjertet mitt på nytt. Ikke for oss denne gange – men for de der ute som nå står midt i sin egen krise. Jeg blir så forferdelig lei meg og jeg sender bønner så inderlig jeg bare kan. Og ripper opp mine egne sår i prosessen – føler meg liten, hjelpesløs, rasende sint på alle forferdelige skjebner.

Så nå ligger jeg her søvnløs i mørket – gruer meg for det som snart kommer – jeg hører de varmer opp motoren. Snart flyr helikopteret over huset mitt og jeg HATER lyden – det er en fysisk smerte i både sjel og kropp – selv om jeg vet så inderlig hvor fantastisk en jobb de gjør. Dette er luftens helter!

Måtte de redde et liv til i natt <3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg