Den sunneste usunne frokosten …

Det nærmer seg slutten på min "pårørende ferie" og selvsagt er det først nå jeg virkelig har kommet i hvilemodus.

Det tok faktisk to uker før kroppen min forsto at den endelig kunne sove – og så har det tatt enda to uker til før hodet fulgte etter og kaoset mellom ørene roet seg.

I natt sov jeg ikke så godt så jeg kjente på frustrasjonen når jeg våknet etter bare 4 timers søvn – fremdeles trøtt og med en kropp som verket (grunnen til at jeg våknet). Men så slo det meg … jeg KAN faktisk bare gjøre som jeg vil. Her er det ingen som behøver meg akkurat nå – så hvorfor ikke bare slå ut håret og ta skikkelig fri??

Utenfor hører jeg morgenrushet dure forbi på veien og det har lysnet litt bak gardinen – men hva gjør jeg?? Jo jeg tusler ned på kjøkkenet og brygger meg en stor kopp kakao – stapper i meg et par Ibux underveis – og så popper jeg popcorn!! Deretter tasser jeg tilbake i senga og setter meg godt tilrette med popcorn, kakao og Netflix – planen er å mumse godsaker og synke lenger og lenger ned i senga etterhvert som ibuxen begynner å virke. Om jeg sovner og våkner kl 13 – so what!?!

Jeg savner kjæresten min – og snart er han hjemme igjen etter oppholdet på Sunnaas. I mellomtiden tror jeg faktisk at det er HELT sunt å være skikkelig usunn.

Ha en nydelig dag folkens 🙂

#popcorn #kakao #melkefri #healthylifestyle #restitusjon #nytelse #etskrittomgangen #zzz

8 kommentarer
  1. Håper ibuxen funka! Jeg er ikke flink til å gjøre slike ting, enda jeg har anledning til det. Tror jeg burde gått på et kurs for å lære å slappe av. God bedring. Håper dagen blir fin.

  2. det hørtes ut som en god plan, jeg kjørte min variant i går, rett ut i sofaen med en Freia plate i fanget. HEHE og hvor rart det høres ut, det var akkurat hva jeg trengte.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg