Ei heil uke full av “ikke’no” …

“Ikke’no” Hva er egentlig det? Jeg var inne på ei gruppe på facebook og der var det noen som lurte på hva jeg hadde jobbet med denne uka. Det fikk meg til å tenke. Hva har jeg egentlig brukt tiden min på?? Det føles om om jeg ikke har gjort noe som helst. Fotofil som jeg er så må jeg faktisk inn på mobilen for å sjekke hva jeg har drevet med – for det ligger alltid igjen spor i fotoalbumet mitt. Det viser seg at jeg faktisk HAR gjort noe -så her er et innblikk i uka som gikk. Hvor vidt det klassifiseres som NOE gjenstår å se. 

Vidar kom hjem fra Sunnaas forrige uke og uka har i all hovedsak handlet om å finne tilbake til en god hverdagsrytme. Dessverre kom han hjem med en skikkelig kink i ryggen og var veldig støl pga manglende bevegelse de siste dagene. Så det var bare å trå til og begynne å gå. Heldigvis har han selv hatt lyst til å gå og det hjelper mye – for jeg har ikke alltid så lyst til å gå selv … haha.. Men gått har vi gjort og nå er både ryggen, nakken og beinet hans mye bedre. Ut over det så har vi sett usedvanlig mye tv den siste tiden. Nå “flixer” vi Once Uppon a time døgnet rundt her – og er helt hekta. Selv om jeg har sett mye av den før. Vidar har ikke sett den og synes den er kjempespennende. Deilig å bare ha noen slike dager også – hvor vi forsvinner litt inn i en fantasiverden. 

Det er litt stille fra meg akkurat nå her på bloggen, men jeg jobber i det skjulte. Jeg vil om ikke lenge tilby noen gode råd for å mestre hverdagen bedre som pårørende. Foreløpig holder jeg de litt nærme meg selv slik at jeg får layouten slik jeg vil. Men det kommer om ikke så lenge 🙂 Om du har noen tips på hvordan du har mestret utfordringen det er å bli pårørende for en slagrammet så er du velkommen til å dele dem i kommentarfeltet her. 

Uka har også vært i Selfiens tegn – 57 bilder av meg selv ble det også tatt – og skrekk og gru for en selvkritisk merr jeg kan være. Når bildet skal brukes til noe av andre så får jeg det bare ikke til – ingenting blir bra nok. Men til bloggen er det meste ok – snakk om dobbeltmoral. Det ble til slutt noe jeg om ikke annet kan leve med – selv om jeg ikke akkurat er stolt av trynet mitt. Åkke som så kommer det altså på trykk i Norsk Ukeblad ut på vinteren. 

Nytt av uka er at artikkelen om oss også nå går ut i et ukeblad i Sverige. Morsomt å få en slik forespørsel 🙂 Lurer du på hvilket innlegg det er så kan du lese mer om det her.

Ellers er det musesesong og mus nr 9 gikk i fella i stua her i natt. Den åta jeg lader fella med klarer de bare ikke å motstå – her dør alle mus alltid lykkelige med munnen på vid gap og med en forventning om Nirvana i form av en deilig munnfull av peanøttsmør. Vinn vinn situasjon .. haha.. Som alltid på høsten så flytter det en del katter inn og i år har det dukket opp en hankatt som har slått seg skikkelig til her. Ligger i senga på verandaen og maler og koser seg – og fanger mus så det står etter. Han får bli så lenge han vil – men maten får han finne selv. 

Midt mellom musefangst, selfieglaskapen og Eventyrfigurene på Netflix så har jeg drømt meg bort på Pintrest hvor drømmekjøkkenet stort sett finnes i hvert eneste bilde – alt annet enn det jeg selv har. Kanskje en dag?! Drømmer må man jo ha lov til å ha … eller? Vidar har fått seg egen ipad og mens jeg drømmer om kjøkken – spiller han kabal.

Alt i alt så må jeg vel bare innrømme at NOE har man drevet med i uka som gikk – og mer skal det bli.

Til helgen skal vi på fest så da måtte man jo innom frisøren og “fresha up seg lite” – og det begynner å bli grådig lenge siden forrige gang vi kom oss ut sammen med Vidars venner så dette gleder vi oss veldig til.

Ha ei flott helg alle sammen <3

Besøk gjerne bloggens facebook side – den finner du her – følgere er alltid hyggelig. 

 

#LHL #LFS #NFS #afasi #neglekt #apraksi #logoped #hjerneslag #hjerneblødning #pårørende #hjerneslagpårørende #hverdagsliv #familie #livet #helse #fritid #omsorg #sunnaas #sunnaassykehus #kress #psykologi #mus #musefeller #frisør #norskukeblad #selfies #netflix #onceupponatime #katt #selvkritikk #drømmekjøkken #oppussing #jegønskermeg #hjerneslagstopperikkemeg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg