Stolt og spent på fortsettelsen …

Du verden for et spennende år dette ser ut til å bli 🙂 

Jeg sitter og ser over avtaleboken min og forstår at dette året kommer til å bli et år fylt av gyldne muligheter. Jeg har gått et trinn opp på min egen lille visjonsstige og utsikten er litt annerledes enn i fjor – og jeg ELSKER det. Tanken på hvordan dette kan lede meg ennå lenger gjennom 2018 og inn i 2019 er SÅ spennende. Jeg bare håper jeg kan forvalte denne muligheten på aller beste måte og få disse sjansene til å vokse seg til realistiske muligheter. 

Et av mine egne favoritt uttrykk har tidligere vært. “Jeg tror ikke på den eneste ene kjærligheten – men jeg tror på å gjøre det man har GODT”.  Og selvsagt er det slik med Skjebnen også (eller kortene man får delt ut om man vil se det slik) – det er kanskje ikke alltid sånn at noen nødvendigvis “får” en bedre skjebne enn andre. Det handler om å bruke de kortene man har på hånden til noe GODT! Og jeg håper jeg består den oppgaven. For jeg nekter å la meg knekke av at livet tok en annen retning enn hva jeg hadde planlagt. Jeg har derimot bestemt meg for at jeg er AKKURAT der jeg skal være!

Jeg skal ikke si så mye ennå om hva som ligger i kortene for 2018 – men jeg vet med sikkerhet at frøene for disse mulighetene har spiret i skjul kanskje et par år  – og jeg vet ikke helt hvor de leder ennå. Det jeg lover er at jeg skal forvalte denne muligheten på aller beste måte – og jeg håper at jeg på den måten vil være i stand til å gjøre noe GODT – både for andre og for meg selv og Vidar.

Livet vårt ble ikke slik vi hadde ventet oss – men hva var det egentlig vi ønsket oss da vi møttes, Vidar og jeg? Jo vi ønsket oss noen å tilbringe livet sammen med og vi ønsket oss eventyr – og faktisk kan jeg si at vi har fått begge deler. Sammen har vi møtt en annen skjebne enn den vi planla – og selv om eventyret ble litt vel skremmende til tider så skal vi sammen forvalte dette på aller beste måte. Vi skal omfavne Skjebnen og takke for muligheten til å gjøre en forskjell <3

 

Selvsagt lover jeg å fortelle hva som ligger i kortene – men foreløpig må jeg holde dette for meg selv og irritere mine lesere med slike hint … hehe … Jeg kan i alle fall si at jeg er stolt 🙂 

Men ønske om en flott helg til dere alle – gjør den til noe GODT <3

 

 

Bloggen har sin egen facebook side og du finner den HER. Følg oss gjerne videre der. 

 

 

#LHL #LFS #NFS #pårørende #hjerneslag #hjerneblødning #familie #skjebnen #muligheter #skape #fremtid

2 kommentarer
  1. Marte: He he he … om vi skulle vært med i Bloggerne ja du … DET kunne kanskje vært noe av det beste som kunne skjedd for å få ut litt informasjon i forhold til hvordan livet er etter et hjerneslag. MEN jeg er redd det ikke akkurat er noe stor tv underholdning med oss to i sofaen midt i sesong ØRTEN av Once Upon a time på Netflix – for stort mer enn det skjer det ikke hjemme hos oss om kveldene… hihi..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg