Vinn, vinn, vinn med Golf …

Så spennende – og SÅ hyggelig når noen tar initiativ. 

Vi går jo her og trakker rundt i vår egen lille boble og selv om vi er med på mye som skjer så er det meste av sosial karakter og ikke så veldig mye nye fysiske aktiviteter ut over gåturer, trening i studio og litt svømming. Så da var gleden stor når storebror Per ringer og vil ha med seg Vidar ut for å teste golfsimulatoren i golfklubben. 

Først måtte de ta en liten tørrtrening her i stua og jeg ser med én gang at dette er nye og flotte bevegelser for en støl og stiv kropp. Vanskelig – ja – men man må jo begynne et sted. Vidar hadde lyst – og da sier man ALDRI nei. Dette skal han selvsagt være med på – selv om han aldri har tatt i ei golfkølle før hverken før eller etter at hjerneslaget rammet. Så hvorfor ikke bare hoppe i det??

Bare å få til riktig grep rundt golfkølla er en utfordring – men FOR en mulighet til å jobbe med utfordringene!

Ekstra hyggelig at det var Per som tok initiativet. Tid sånn bare brosjan og brosjan tror jeg er gull verdt  – for dem begge. Vidar trenger å være mer sammen med familien sin og jeg tror absolutt at familien trenger å være mer sammen med Vidar også – for å lære hverandre å kjenne igjen uten meg til stede. Selv om jeg forsøker å holde bånd på meg selv så er det lett for at jeg kan dominere samtalen når vi er samlet. Derfor setter faktisk også jeg veldig pris på at gutta finner på noe sammen – alene. I tillegg får jeg et par timer helt for meg selv (siden jeg også tilfeldigvis har en fridag i dag). Det er et tonn med burde burde oppgaver her hjemme som venter på å bli gjort – med disse to timene helt for meg selv de er MINE – og jeg skal “sløse” dem bort på ingen verdens ting annet enn å nyte stillheten i huset og å ligge rett ut på sofaen – digg!

Om Vidar skyver eller slår ballen gjenstår å se – eller om han treffer den i det hele tatt. MEN han beveger seg og jobber med håndgrep og koordinasjon – og han får kvalitetstid med broren som allerede er en frelst golfspiller.

Selv er jeg pittelitt redd for at jeg en dag vil se tilbake på dette øyeblikket og si at DER AKKURAT DA … ble jeg golf enke … 

 

 

Bloggen finner du også på facebook og du er velkommen til å følge oss videre du finner siden HER. 

 

 

#LHL #LFS #NFS #hjerneslag #hjerneblødning #pårørende #aktivitet #trening #golf #vormsund #golfsimulator #håndtrening #familie #bror #kvalitetstid #golfenke

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg