Jeg flytter …

Jeg er MER enn kjempestolt over de 200 som leser bloggen min punktlig og trofast – og de 1500 andre som nå og da gir meg en skikkelig opptur når jeg slår nye leserrekorder OG de 320 følgerne jeg har på facebook. Men jeg er realist og vet at jeg liten i den store bloggsammenhengen.

9. april 2019 legger Blogg.no ned en god del blogger og jeg er en av de som med stor sannsynlighet blir slettet. Jeg har innsett at dette er en usikker fremtid for alt jeg har lagt ned av arbeid med både innlegg og bilder fra de siste tre årene. Bloggen er for kjempeviktig for meg – og jeg vet at den også er viktig for mange av mine lesere.

Jeg har derfor valgt å starte prosessen med å flytte blackbirdsinging til en ny plattform med eget domene. Jeg vil gi god informasjon om hvor du vil finne meg før jeg forsvinner fra blogg.no – og jeg regner med at den nye siden vil være oppe å gå allerede i løpet av februar.

På facebook vil jeg bli på samme sted som alltid. Der kan du også klikke deg videre til den nye plattformen når den er på plass. Så om du er usikker på om du vil finne meg igjen så gå inn og følg meg på facebook nå. Du finner facebook siden min ved å klikke HER.

Alle nye innlegg publiseres på facebook + en og annen kort hilsen og video fra hverdagen vår. Det er med andre ord enklest å følge meg på facebook – der vil du også få litt mer materiale enn på bloggen. Om det skal være noen minus med facebook så er det at du ikke finner de eldste innleggene min der. MEN absolutt alt (nytt, gammelt, linker og bilder) blir med over til den nye bloggplattformen og jeg tror den vil gi dere en bedre leseropplevelse – og både meg og deg nye spennende muligheter.

Jeg gleder meg veldig til ny plattform og nytt design. Der vil det også bli mer informasjon om foredrag og bestilling av disse.

So long – vi snakkes – ha en riktig, RIKTIG flott dag <3

2 kommentarer
  1. Det er bra at du får deg eget domene selv om det er litt seigt å få med seg folk på noe nytt, men det tar seg opp igjen etter ei stund.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg