En bloggers største mareritt …

Stresset setter seg i kroppen sies det – og hos meg er det så sant som det kan sies. Etter 3,5 år med langt over normal belasning så har kroppen min bestemt seg for å finne en måte å holde meg i ro på. Betennelser!  Og denne gangen har det satt seg i fingrene og håndledd. Grusomt vondt og jeg kan bare glemme å skrive. Krise!!!

Jeg drømmer om blogginnlegg. Jeg fantaserer og planlegger – men det blir smått med skriving. Slik situasjonen er nå så må jeg bare holde meg helt i ro og la det hele få jobbe seg ut av kroppen. Karma har talt; “på tide å holde seg helt i ro”!

I mellomtiden må jeg bare ønske alle våre kjære lesere alt godt. Jeg kommer sterkere tilbake – og som alltid har jeg mye på hjertet.

For dere som tenker på Vidar så er han også i bedring og blir så godt ivaretatt som det kan gjøres. Treningen er i ferd med å komme på plass igjen og det verste sjokket har lagt seg. Vi har kommet igang med de gode gåturene igjen og jobber aktivt for å styrke både helsen og fremtidstroen <3

Vi bygger livet opp igjen med å sette en fot foran den andre – og hvert skritt er en seier.  Selv har jeg avledet Karma et øyeblikk og smugskriver denne lille bloggen med kulepenn 😉 

Klem <3

(både jeg og pcen er klar – men Karma hadde andre planer)