Jeg lærer nytt … og ser tilbake til det absolutt viktigste jeg gjorde i 2019.

Året startet med et smell for min del – som endte med en forstuet hånd og kne på venstre side og et brudd i høyre arm og høyre fot. Plutselig var jeg helt avhengig av andre selv – ute av stand til å gå eller bruke hendene noe særlig.

Så hva gjør man da … ?
Kjedsomheten førte meg inn på nye veier så nå har jeg fått helt dilla på Video. Her er det et ubrukt verktøy i bloggsammenheng for min del. Nå flommer det over av ideer for fremtidige innlegg – så dette ser jeg veldig frem til å drive mer med og lære mer om. Og jeg skjønner at jeg har mye å lære. Likevel har jeg tatt sjansen og postet noen av filmene mine – for ingen blir jo ekspert med en gang. Jeg har jo allerede i mange år ønsket meg et nytt og bedre kamera for Speilrefleksen er for tung å dra med seg rundt i dette pårørendelivet – og fryktelig dårlig til selfies. Derfor lager jeg foreløpig filmer av ting som jeg allerede har samlet av bilder og video – og bare fra mobil. En av dem har jeg lyst til å dele med dere i dag. 
I høst tok jeg endelig – etter 4,5 år som pårørende – en skikkelig lang pause helt for meg selv. For jeg MÅ være alene for å lade skikkelig. En ting er sikkert – dette må jeg gjøre igjen. Ren nytelse hele veien og SÅ viktig for egen helse. Ja det koster, men ikke så mye som du tror. Jeg valgte å reise midt mellom høstferien og julebordsesongen – og måtte tåle at en del av spaavdelingen var under oppussing. MEN … naturen var den samme, maten var god, det var DØNN stille i huset og jeg hadde mange av facilitetene helt for meg selv. Akkurat hva jeg behøvde!
Alt er filmet med min Ipone – og jeg ser behovet for bedre utstyr. MEN … det funker foreløpig.
Lurer du på hva jeg gjorde? Ta en titt da vel 😉

 

 

Bloggen min finner du også på facebook ved å klikke HER

Følg meg gjerne der 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg