Morgenlys, 4K og Gi Corona Finger’n …

Fytte grisen! Dette er skummelt.

Nå går det opp for meg hvorfor alle vloggere har et 12 trinns sminkeprogram før det filmes. “Huu jeda mej” … her var det både bulker, linjer og annet grums. Men pytt. Man går da liksom rundt med dette trynet til hverdags uansett – så da får det vær’a som det er 😉

Jeg tester vlogging. Mestrer det på ingen måte ennå, men kjører learning by doing hele veien hjem 🙂 Jeg ser i alle fall hva som må bli bedre – så da er det håp. I dag håper jeg dere alle har det bra – at dere finner lyspunkter i en hverdag som er både skummel og annerledes.

Selv kan jeg nå skryte på meg at jeg har lært meg å telle til 100 på gresk (jeg sa jo at jeg skulle). Så da er første del av Operasjon “Gi Corona finger’n”, heretter baren nevnt som GCF, gjennomført. Så langt ingen tap pga krisen her i gården – jeg forsøker å se på det positive.

Planen er, som tidligere nevnt, at jeg skal komme ut av denne verdenskrisen som en bedre utgave av meg selv enn den jeg gikk inn i den med. Jeg skal lære noe nytt, prøve noen hobbyer (kanskje gi maccramé en ny sjanse?) – og jeg skal (om ikke annet prøve) bli litt sprekere. Jeg sender herved stafettpinnen videre og håper dere tar utfordringen:)

Ønsker dere alle en fantastisk dag – og beklager den dårlige lyden (jeg jobber med saken)!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg